Pystylamelli

PYSTYLAMELLI

Pystylamelli sopii erinomaiseksi aurinko- ja näkösuojaksi

Minkälainen kangas pystylamelliin?

Pystylamellikaihtimeen voidaan valita useita eri kangasvaihtoehtoja yksivärisistä läpikuultavista kankaista pimentäviin.

Screenkangas?
Screenkankaissa on laajavalikoima useita värejä. Screenkankaat eivät peitä kaunista näkymää, toimien kuitenkin tehokkaana aurinko-, häikäisy- ja näkösuojana.

 

Mekanismi?
Pystylamelliverhojen ainutlaatuinen laadukas mekanismi mahdollista pystylamellien siirtämisen sivuun leveyssuunnassa ja 180 asteen kääntäminen mahdollistaa näkösuojan, kuitenkaan tilaa pimentämättä.

Pystylamellin ohjaus ja moottorointi
Pystylamellikaihtimia voidaan ohjata joko narulla ja ketjulla. Vaihtoehtoisesti ohjaus on mahdollista myös moottorilla varustettuna. Moottorilla varustettuja pystylamelleja voidaan ohjata kauko-ohjauslaitetta käyttäen. Pystylamelli sisältää muuntajan ja se on kytkettävissä suoraan verkkovirtaan ilman sähkömiehen käyntiä kohteessa.

Lamellien leveydet
Vakiona leveys 127 mm 

Saatavana myös 89 mm

Korkeat ja vinot pystylamellit
Lamellikaihtimet voidaan valmistaa kankaista riippuen jopa 8 m korkeina.

Pystylamelli asennusvaihtoehdot
Pystylamellikaihtimet voidaan asentaa kattoon, seinään tai ikkuna-aukkoon. Seinään asennettaessa käytetään kulmarautoja, jolla pystylamellia tuodaan riittävästi ulospäin seinäpinnasta.

Pystylamelli ja Day & Night rullaverho

Pystylamellin huolto
Pystylamellin normaaleissa mitoissa ei vaadi koti- tai toimistokäytöstä erityisiä huoltotoimenpiteitä. Tuote on huoltovapaa, eikä vaadi käyttäjältä toimenpiteitä.

Hieman likaantumaan tai pölyttymään päässeet pystylamellisuikaleet voidaan puhdistaa kostealla liinalla. Puhdistettaessa tulee noudattaa varovaisuutta että kankaaseen ei pääsisi tulemaan ryppyjä.

Muovilamellien (screenkankaat ja PVC) puhdistamiseen voidaan käyttää myös tehosteena pesuainetta.